Foto: Google Streetview
Foto: Google Streetview

Kamer van Kramer stopt, bieb minder vaak open

  Zakelijk

Neede - Per 1 november past de Bibliotheek Oost-Achterhoek de openingstijden van haar vestiging in Neede aan. De ruime openingstijden die mogelijk waren door de samenwerking met 'de Kamer van Kramer' zullen door het stoppen van deze boekhandel gewijzigd worden.

"De zeer plezierige samenwerking met Pim en Jeroen Kramer zorgde er enkele jaren voor dat de Needse bevolking ook in de ochtenduren, op vrijdagavond en op zaterdagochtend in de Bibliotheek terecht kon", aldus directeur-bestuurder Ton Mengerink van de Bibliotheek Oost-Achterhoek. " Pim en Jeroen verzorgden dan het opstarten van de Bibliotheek en het toezicht. Doordat Kramer onlangs aankondigde te moeten stoppen met de boekhandel en wij niet de mogelijkheden hebben om dit op te vangen, zullen we de openingsuren moeten halveren." De bieb is vanaf 1 november geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.30 tot 17.30 uur. Op de woensdag is de bieb ook in de ochtenduren open, van 10.00 tot 17.30 uur.

De ingang van de bibliotheek zal in verband met het verdwijnen van de boekhandel ook aangepast worden. De al bestaande deur aan de Oudestraat, in het pand van de bibliotheek, zal de nieuwe toegangsdeur worden. De maandelijkse voorleesactiviteiten van Boekjes & Babbels en het wekelijkse Praathuis blijven gewoon doorgang vinden.

Meer berichten