Tien jaar geleden begon Marieka Bomers met een muziekbox onder de arm met het geven van zumbalessen.
Tien jaar geleden begon Marieka Bomers met een muziekbox onder de arm met het geven van zumbalessen. (Foto: PR)

Alivio Sport Eibergen viert tienjarig jubileum

  Zakelijk

Eibergen - Wat tien jaar geleden begon als hobby is uitgegroeid tot een heus sportbedrijf. Alivio Sport kent anno 2019 een vestiging in Eibergen en een in Haaksbergen.

Tien jaar geleden begon Marieka Bomers met een muziekbox onder de arm met het geven van zumba fitnesslessen op de vrijdagavond, destijds nog in een gymzaal voor zo'n 100 man. Deze hobby groeide al snel uit de hand met meerdere groepslessen per week en een verschillend sportaanbod.

Alivio Sport groeide zo snel dat er niet voldoende ruimte te huur was in Eibergen, wat haar noopte op zoek te gaan naar een eigen locatie. En zo zit Bomers met haar team van instructrices alweer 5 jaar in het pand aan de Fabrieksstraat 1 in Eibergen.

Inmiddels is het groepslesrooster uitgegroeid tot circa 20 lessen per week. Van zumba tot bootcamp, pump, balance, fit en shape en boxing.

Marieka: "Alivio Sport Eibergen is een sportlocatie waar je je thuis moet voelen. Bij ons zijn er geen spiegels aan de wand. We werken in een sfeervolle zaal met een groot podium, waarop onze enthousiaste instructrices staan. Zij helpen de deelnemers met alle plezier door de lessen heen."

Regelmatig worden lessen ook buiten verzorgd. Een gratis proefles aanvragen of meer weten? Kijk op

www.alivio.nu

Meer berichten