Drie verpleegkundigen, drie wijkziekenverzorgenden, één leerling verzorgende IG en enkele invalkrachten vormen samen het in Neede, Noordijk en Rietmolen actieve team.
Drie verpleegkundigen, drie wijkziekenverzorgenden, één leerling verzorgende IG en enkele invalkrachten vormen samen het in Neede, Noordijk en Rietmolen actieve team. (Foto: pr)

Buurtzorg nu ook actief in Neede en omgeving

  Zakelijk

Neede - Onlangs is thuiszorgorganisatie Buurtzorg gestart met een team in Neede, Noordijk en Rietmolen. Drie verpleegkundigen, drie wijkziekenverzorgenden, één leerling verzorgende IG en enkele invalkrachten vormen samen het in Neede, Noordijk en Rietmolen actieve team.

"Het kleine aantal vaste gezichten zorgt ervoor dat we binnen het team altijd op de hoogte zijn van de bijzonderheden en wensen van elke afzonderlijke cliënt. Naast persoonlijke verzorging bieden wij ook specifieke zorg. Denk daarbij aan palliatieve zorg, wondzorg en zorg op het gebied van dementie. De cliënt staat centraal en zijn of haar zelfredzaamheid staat voorop", aldus een woordvoerder. 

Zorgmomenten en tijden worden in overleg afgesproken. Bij calamiteiten is er altijd iemand bereikbaar. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via het telefoonnummer: 06-23338943. Mailen kan ook: neede@buurtzorgnederland.com. Het kantoor is gevestigd in Neede aan de Oudestraat 48a.

Meer berichten