Blijdschap alom. Het Ruurlose bedrijf Bronkhorst High-Tech uit Ruurlo is genomineerd voor de OOM-Award Gelderland 2019.
Blijdschap alom. Het Ruurlose bedrijf Bronkhorst High-Tech uit Ruurlo is genomineerd voor de OOM-Award Gelderland 2019. (Foto: Olivier Huisman)

'Als wij niet zouden opleiden, dan zouden we stilstaan'

  Zakelijk

Het Ruurlose bedrijf Bronkhorst High-Tech uit Ruurlo is genomineerd voor de OOM-Award Gelderland 2019. De OOM-Award is de onderscheiding voor het meest actieve metaalleerbedrijf in de regio. Naast Bronkhorst High-Tech zijn ook Hewigo uit Winterswijk en L.M.B. Vorden in de race voor de award. De winnaar wordt bekendgemaakt op 7 juni.

Ruurlo - "We zijn ontzettend blij met deze nominatie", zegt Training Officer Marcella Siemerink. "Het is een beloning voor onze inspanningen op het gebied van opleiden. Voor een technisch bedrijf is opleiden enorm belangrijk, de ontwikkelingen gaan razendsnel. Dat doen we dus continu. Bijvoorbeeld met ruim 1.500 trainingen per jaar, zo'n 40 stagiairs van mbo en hbo en allerlei activiteiten als snuffelstages. Als wij niet zouden opleiden, dan zouden we stilstaan."

De nominaties voor de OOM-Award komen mede tot stand op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal BBL-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle genomineerde bedrijven en komt vervolgens met een eindoordeel.

Bronkhorst High-Tech heeft een mooie video laten maken over het bedrijf en de inspanningen op het gebied van opleiden.

Meer info:

www.oom.nl

Meer berichten