De Totale Zorgwinkel in Neede houdt op 25 mei een demonstratiedag van scootmobielen
De Totale Zorgwinkel in Neede houdt op 25 mei een demonstratiedag van scootmobielen (Foto: PR)

Demonstratiedag Scootmobielen bij Totale Zorgwinkel Neede

  Zakelijk

NEEDE - De Totale Zorgwinkel in Neede houdt op 25 mei een demonstratiedag van scootmobielen, zodat iedereen vrijblijvend kan kennismaken met de nieuwste modellen scootmobielen. Ook kunnen bezoekers zich laten bijpraten over de bijzondere lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoelen. Deze zijn eenvoudig te vervoeren in auto, trein of vliegtuig.

Tijdens deze demonstratiedag wordt er een speciale testbaan aangelegd, zodat men de verschillen per scootmobiel kan ondervinden. De Totale Zorgwinkel heeft het grootste assortiment scootmobielen van de hele Achterhoek.

De deskundigde adviseurs zullen deze dag klaar staan om alle mogelijke vragen te beantwoorden en de bezoeker te begeleiden tijdens het proefrijden.

Besluit men tijdens deze demonstratiedag een scootmobiel aan te schaffen, dan krijgt de koper gratis een jaar pechhulp door heel Nederland. Ook het aanbod in jonggebruikte scootmobielen is bij de Totale Zorgwinkel zeer divers.

Op 25 mei verhinderd ? Dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om van dinsdag tot en met zaterdag langs te komen aan de Bedrijvenweg 6a in Neede. Ook biedt het bedrijf de mogelijkheid om vrijblijvend met verschillende modellen bij de geïnteresseerde aan huis te komen voor een proefrit. Alvast de modellen online bekijken? Ga naar www.totalezorgwinkel.nl. Info: tel. 0545-296368.

Meer berichten