Een belangrijk onderdeel van de Voorjaarsfair is de bloemenmarkt.
Een belangrijk onderdeel van de Voorjaarsfair is de bloemenmarkt. (Foto: PR)

Voorjaarsfair Borculo: 'Bloemenmarkten worden steeds zeldzamer'

  Zakelijk

Borculo - Er valt van alles te beleven tijdens de Voorjaarsfair op 5 mei in Borculo. Het breed opgezette evenement staat ook wel bekend als de Bloemetjesmarkt. De 27e editie belooft opnieuw een boeiend geheel te worden met volop bloemen, planten en veel activiteiten voor jong en oud.

Tussen 12 en 17 uur komen bezoekers aan hun trekken. Een belangrijk onderdeel van de Voorjaarsfair is de bloemenmarkt. Daarmee maakt Borculo het verschil, want dergelijke markten worden in de regio nog amper gehouden. De organisatie van de Voorjaarsfair is in handen van de Stichting Promotie Borculo (SPB) in opdracht van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV).

Winkelend publiek is van harte welkom en verder is er van alles te doen en te beleven. Je moet dan denken aan straattheater, modeshows en muziek- en kinderactiviteiten. Op de parkeerplaats aan de Wolververshoek/Kerkstraat (achter Schuurman Schoenen) worden om 13.30 en 15.00 uur modeshows gehouden. Op dezelfde plek wordt ook de SGT Wilsons Army show opgevoerd. Een performance met muziek uit de jaren veertig en vijftig en dus zeer toepasselijk op een evenement op 5 mei. De inwendige mens komt ook aan zijn trekken. De Heeren van Borculo, een lokale bierbrouwerij, biedt in een speciale bar verschillende eigen bieren ook van de tap.

Meer berichten