De Rexwinkels met Britt in het midden, samen met haar vader, moeder en zus. Keurslagerij Rexwinkel bestaat tien jaar. Het is een jubileum met gemengde gevoelens.
De Rexwinkels met Britt in het midden, samen met haar vader, moeder en zus. Keurslagerij Rexwinkel bestaat tien jaar. Het is een jubileum met gemengde gevoelens. (eigen foto)

Jubileum Keurslagerij Rexwinkel met gemengde gevoelens

  Zakelijk

BORCULO - Keurslagerij Rexwinkel in Borculo bestaat tien jaar. Het jubileum wil eigenaar Jurriaan Rexwinkel niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Er zijn vier actieweken. De eerste is vlak voor Pasen. Dan zijn er aantrekkelijke aanbiedingen.

Bij de slagerij aan de Veemarkt 9a zouden ze slingers op kunnen hangen. Maar Rexwinkel kijkt met gemengde gevoelens terug. "Veel mensen in Borculo weten dat onze oudste dochter Britt leukemie heeft. We krijgen veel steun, waar we de mensen heel dankbaar voor zijn."

Britt is drie weken voor de opening in 2009 geboren. "Het was toen even een hectische tijd. Daarna begon de economische crisis. Natuurlijk hebben we daar wat van gemerkt. Maar uiteindelijk is het goed gegaan. Dat gaat het nog steeds. We hebben veel trouwe klanten. De gunfactor is hoog."

Kwaliteit wordt bij Keurslagerij Rexwinkel met hoofdletters geschreven. "Verse producten met een goed verhaal: dat is belangrijk."

Ook belangrijk zijn de kant-en-klaar-maaltijden. Bij de jubilerende slagerij in Borculo is het aanbod groot. "We hebben hier een toonbank van zes meter met allerlei dagmaaltijden. We koken zelf. Klanten kunnen ook bij ons bestellen wat ze willen eten. Dat maken én bezorgen wij. Ook is de website vernieuwd."

Meer berichten