Eigenaar Ard Eijsink is helemaal tevreden met zijn nieuwe Expert-winkel
Eigenaar Ard Eijsink is helemaal tevreden met zijn nieuwe Expert-winkel (Foto: PR)

Vernieuwd Expert Neede zit Ard Eijsink als gegoten

  Zakelijk

Neede - Electro World Neede vaart sinds begin dit jaar onder de vlag van Expert. ''De Expert-eigenschappen 'beste service', 'persoonlijk advies' en 'vertrouwd dichtbij' sluiten precies aan op wat wij met ons team ook willen uitstralen.''

De eerste weken van 2019 waren intensief voor hem en z'n team met het aanpassen van de reclame op pand en servicewagens en de verbouwingsopruiming. "Daarna volgden lange dagen met een interne verbouwing, waarin ons interieur volledig is aangepast", zegt Ard Eijsink. "De eerste reacties zijn heel positief. De overzichtelijke opstelling geeft een veel ruimtelijker gevoel. En wat ons vooral tevreden stemt, is dat de mensen onze kleurcombinatie oranje, wit en zwart geweldig vinden", aldus de trotse eigenaar.

Bij Expert Neede vindt men een ruim assortiment aan koelkasten, wasmachines, koffiemachines, laptops, smartphones tot oled-tv's en veel meer. Dit wordt aangevuld met de webshop met een assortiment van meer dan 15.000 producten. "Je kunt dan kiezen of je het bij ons in de winkel koopt of online bestelt. Het wordt dan namelijk ook gewoon door ons vanuit Neede bij de klant thuis geleverd met onze gebruikelijke service. Dat is toch uniek?"

Woensdag 20 maart was de feestelijke opening, maar de openingsaanbiedingen gelden ook de komende tijd nog.

Meer berichten