Het ticket voor de mondiale eindstrijd verdiende Arno in juni 2017 tijdens de Europese Mitsubishi Technician Contest.
Het ticket voor de mondiale eindstrijd verdiende Arno in juni 2017 tijdens de Europese Mitsubishi Technician Contest. (Foto: PR)

Arno Mennink naar WK voor Mitsubishi-monteurs in Japan

  Zakelijk

Tokyo/Ruurlo - Ruurloër Arno Mennink is de eerste Nederlandse deelnemer ooit aan de prestigieuze Mitsubishi Global Service Skills Contest in Japan. Volgende week worden de wedstrijden gehouden in Tokyo. Arno stapt zondag op het vliegtuig om daar vanaf donderdag 14 februari de strijd aan te binden met automonteurs van over de hele wereld tijdens het officieuze WK voor Mitsubishi-monteurs.

De technisch specialist van Autobedrijf Nijman in Borculo ziet uit naar de wedstrijd: "Hoe groter het probleem, hoe mooier", zegt hij. "Vooral elektronica vind ik mooi om te doen." Wat als het niet lukt om een storing op te lossen? Lachend: "Dan ben ik even niet te genieten." Hopelijk gebeurt dat in Japan niet. Het ticket voor de mondiale eindstrijd verdiende Arno in juni 2017 tijdens de Europese Mitsubishi Technician Contest.

Op vrijdagavond 8 februari wordt Arno feestelijk uitgezwaaid in de werkplaats van Auto Nijman door familie, vrienden en klanten. Het verloop van de wedstrijd is te volgen via de site autonijman.nl  

Meer berichten