Marijke Looman-Temmink in haar nieuwe kinderkledingwinkel: "Ik wilde al heel lang iets voor mezelf beginnen."
Marijke Looman-Temmink in haar nieuwe kinderkledingwinkel: "Ik wilde al heel lang iets voor mezelf beginnen."

Kledingwinkel voor Needse 'Boeffies & zo'

  Zakelijk

Neede - Marijke Looman-Temmink opent op vrijdag 1 februari om 13.30 uur baby- en kinderkledingwinkel Boeffies & zo aan de Oudestraat 48 in Neede.

De eigenares heeft met hulp van familie en vrienden het pand omgetoverd tot een hippe shop. De wanden, vloer, verlichting en de meubels, alles is vernieuwd. Marijke is getrouwd met Geert en samen hebben zij een dochter Lieke. Voor Marijke was het al een lange tijd duidelijk dat ze iets voor zichzelf wilde beginnen. Het liefst een eigen winkeltje. Toen zij de kans zag, greep zij deze met beide handen aan.

In de winkel kan men terecht voor kleding voor baby's vanaf maat 44 tot en met kinderkleding maat 176. Van stoer tot lief, van klein tot groot. Voor jongens en meiden. Boeffies & zo verkoopt alleen maar nieuwe kleding. Kwaliteit, prijs en persoonlijk advies vindt Marijke heel belangrijk. In de winkel zijn onder meer deze merken te koop: B.nosy, Cars, Tygo & Vito, Jubel, Sturdy, Feetje, Petrol, Bonnie Doon, Lovestation22 en Legends22.

Vrijdag 1 februari om 13.30 uur is er voor de eerste honderd betalende klanten een goodiebag. In de winkel zijn mooie acties en ook aan de kinderen is gedacht. Marijke nodigt Neede en omstreken van harte uit om een kijkje te komen nemen onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers.

Boeffies & zo is open van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten