Ard Eijsink: 'Eigenlijk word ik al jaren als dé expert gezien en nu heten we ook nog zo!"
Ard Eijsink: 'Eigenlijk word ik al jaren als dé expert gezien en nu heten we ook nog zo!"

Electro World Neede gaat verder onder vlag van Expert

  Zakelijk

NEEDE - Electro World Neede gaat vanaf 1 januari verder onder de vlag van Expert. Ard Eijsink sluit zich aan bij de al twee achtereenvolgende jaren tot beste elektronica-winkelketen van Nederland gekozen formule. Met 140 winkels een bekend gezicht in veel winkelstraten.

''De kernwoorden Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij sluiten precies aan op wat wij met ons vaste team ook willen uitstralen'', aldus eigenaar Ard Eijsink. ''Dat team blijft trouwens gewoon bestaan uit de vertrouwde gezichten. Eigenlijk word ik al jaren als dé expert gezien en nu heten we ook nog zo", lacht Eijsink, die ruim 30 jaar geleden als verkoper begon bij Expert Borculo. Nadat hij 16 jaar geleden de winkel van Hasstra over kon nemen vestigde hij zich in Neede.

"Er zijn natuurlijk meerdere redenen om zo'n stap te zetten. Maar de combinatie van de regionale winkels en de 'wereldwijde' webshop gaf de doorslag. Dat wordt ook nog eens versterkt door een uitgebreide folder, waarin klanten zich kunnen oriënteren. En in de webshop natuurlijk met een assortiment van meer dan 15.000 producten. Je kunt dan kiezen of je het bij ons in de winkel komt kopen of online bestelt. Het wordt dan namelijk ook gewoon door ons vanuit Neede geleverd. Met de gebruikelijke service."

Eijssink: "We bieden alle producten tegen hele scherpe prijzen aan, door de gezamenlijke inkoop van alle winkels tegelijk. Maar nog belangrijker: we kunnen nu onze regionale service nog verder uitbreiden. Onze kracht is en blijft de eigen technische dienst, die aangeschafte apparaten bij klanten installeert en natuurlijk repareert indien nodig."

Samen met zijn team gaat Ard Eijsink de komende maanden de zaken grondig aanpakken. De winkel zal een ware gedaantewisseling ondergaan. Voordat het zover is, kunnen alle klanten eerst nog profiteren van een grootse opruiming, die medio januari van start gaat. Om het ongemak tijdens de ombouw te verzachten. Maar let wel op, want 'op is op'. De winkel zal tijdens de verbouwing geopend blijven.

Na de verbouwingsopruiming wordt de winkel helemaal in de warme en moderne stijl van Expert gebracht en opnieuw ingericht. De winkel wordt voorzien van een ruim assortiment met een compleet aanbod van koelkasten, wasmachines, koffiemachines en laptops tot de modernste tv's, audio en smartphones. Voor de nieuwste trends kunt u ook bij Expert Neede terecht.

Meer berichten