Leden van Ondernemersvereniging Neede strooien met bonnen tijdens Decemberactie.
Leden van Ondernemersvereniging Neede strooien met bonnen tijdens Decemberactie.

Needse kopers scoren makkelijk tijdens Decemberactie

  Zakelijk

Neede - Op de dag dat Sinterklaas in Neede arriveerde zijn de Needse ondernemers weer gestart met hun jaarlijkse Decemberactie.

Ook dit jaar hebben de actieve winkeliers weer fantastische aanbiedingen. Bij iedere aankoop ontvangt de klant bij één van de deelnemende OVN-leden minimaal één Decemberbon en maakt hiermee kans op één van de 100 schitterende prijzen uit de goedgevulde prijzenpot. Bij hogere aankoopbedragen ontvangt de koper meerdere bonnen en maakt hij of zij dus meer kans. De bonnen blijven gedurende de hele actieperiode geldig en doen in alle trekkingen mee. Dus hoe eerder men koopt, hoe meer kans men maakt op een van de vele prijzen.

De decemberactie is gestart op zaterdag 17 november en eindigt op vrijdag 28 december. Op zondag 30 december wordt de winnaar van de eindejaarsprijs, een boodschappenpakket ter waarde van 100 euro, aangevuld met waardebonnen tot een totaalbedrag van 500 euro, bekendgemaakt.

Naast deze gelukkige winnaar profiteert de hele straat mee. De straatprijs bestaat uit zakken versgebakken Needse nieuwjaarsrolletjes. Deze worden op 30 december huis-aan-huis in de winnende straat uitgereikt.

De trekkingen zullen plaatsvinden op 4, 21 en 28 december/ Kijk voor meer informatie en deelnemende winkels op

needseondernemers.nl

Meer berichten