"Ik merkte dat ik veel in mijn hoofd zat en dat ik meer met mijn handen wilde doen."
"Ik merkte dat ik veel in mijn hoofd zat en dat ik meer met mijn handen wilde doen."

Linda Krukerink: 'Kom los, laat los en wees los bij praktijk LOS'

  Zakelijk

GEESTEREN - Je kent het vast wel. Alle ballen hoog houden: werk, huishouden, kinderen, ouders, partner, sport, sociale contacten. Allemaal vragen ze om tijd en aandacht. Maar is er wel genoeg tijd en aandacht voor jou en je lichaam? Ga jij ook net zo lang door totdat je lichaam aangeeft dat de grens is bereikt? Dit kan zich uiten in spanning, stijfheid, nek-, schouder- en rugklachten, fysieke of mentale overbelasting, stress, hoofdpijn, slapeloosheid of emotioneel uit balans zijn.

"Mensen die zich hierin herkennen en aan zichzelf willen werken door middel van massagetherapie zijn bij Massagepraktijk LOS aan het juiste adres", aldus Linda Krukerink, die haar kantoorbaan in de financiële wereld inruilde voor deze roeping.

Massagepraktijk LOS is een praktijk voor ontspannings-, integrale- en holistische massage. Bij integrale en holistische massage wordt niet alleen gekeken naar de fysieke klacht, maar naar de persoon als geheel. Het is gebaseerd op de visie dat lichaam en geest met elkaar in verband staan en elkaar beïnvloeden. Linda: "Spanningen zijn voor het grootste deel geblokkeerde gevoelens en gedachten. Door middel van massage kijken we naar de spanning of klacht om ons bewust te worden van gevoelens en gedachten die daarin vast kunnen zitten. Het toelaten en verwerken van vastgezette emoties en het doorbreken van gedachte- en gedragspatronen zorgen ervoor dat spanningen losgelaten kunnen worden en dat spanningen en klachten sterk verminderen of helemaal verdwijnen."

Thema's die Linda veel in de praktijk tegen komt zijn gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde, het te veel eisen stellen aan jezelf en twijfels hebben in de werk- of relationele sfeer.

Voor de oprichting van de massagepraktijk had Linda een kantoorbaan in de financiën. Vanwaar de switch? "Ik merkte dat ik veel in mijn hoofd zat en dat ik meer met mijn handen wilde doen. In mijn vrije tijd masseerde ik wel eens familieleden en vrienden die mijn massagetalent prezen. En omdat ik het heel leuk vind om te doen en er energie van krijg anderen van klachten af te helpen, heb ik een opleiding Integrale en Holistische Massage gevolgd. Wat ik heb geleerd en ervaren tijdens deze opleiding wil ik nu ook graag anderen laten ervaren."

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, mail naar info@massagepraktijklos.nl of kijk op de website

massagepraktijklos.nl

Meer berichten