Scharenborg Beltrum b.v. komt in andere handen. Edwin Penterman (links) neemt de zaak over van Huub Scharenborg.
Scharenborg Beltrum b.v. komt in andere handen. Edwin Penterman (links) neemt de zaak over van Huub Scharenborg.

Penterman neemt stokje over van Scharenborg

  Zakelijk

Scharenborg Beltrum b.v. krijgt een nieuwe eigenaar. Huub Scharenborg draagt zijn bedrijf over aan Edwin Penterman, die al ruim 18 jaar in dienst is bij het kantoor.

Beltrum - Met de formele overdracht eind september aan Edwin Penterman, stapt de derde generatie Scharenborg uit het in 1937 opgerichte bedrijf. In de wijde regio staat Scharenborg te boek als een toonaangevend advieskantoor voor MKB, agrarische sector en particulieren op het gebied van verzekeringen, hypotheken en complete financiële planningen. Daarnaast heeft het bedrijf een vestiging van de RegioBank in huis.

Na 25 jaar leiding te hebben gegeven aan zijn bedrijf, vindt Huub Scharenborg het nu tijd om de bakens te verzetten. "De uitbouw heeft mij heel veel tijd en vooral energie gekost en trok een grote wissel op mijn privéleven. Toen ik 50 jaar werd ben ik me daarom gaan beraden op de toekomst. Omdat ik al reeds geruime tijd met Edwin Penterman in gesprek was over de mogelijkheden tot toetreding tot het bedrijf, was mijn keuze snel gemaakt. De voortzetting van het bedrijf door een ruim tien jaar jongere man, die het kantoor van haver tot gort kent is de ideale situatie. Hiermee blijft de werkwijze en de continuïteit die ik voor ogen heb gewaarborgd."

Meer berichten