Tijdens Beleef Berkelstaete kunnen geïnteresseerden zich laten informeren en inspireren.
Tijdens Beleef Berkelstaete kunnen geïnteresseerden zich laten informeren en inspireren. (Foto: ArchiVision Digital Imaging bv)

Berkelstaete: Middagje sfeer proeven en informatie inwinnen

  Zakelijk

Langzaamaan verrijzen de contouren van Berkelstaete, een appartementencomplex bestaande uit 20 luxueuze appartementen met uitzicht op de Berkel. Om kopers, geïnteresseerden en buurtbewoners met elkaar in contact te brengen, verzorgt Ter Steege Bouw Vastgoed vrijdag 13 juli tussen vier en zes een wooninspiratie-event onder de noemer 'Beleef Berkelstaete'.

EIBERGEN – Tijdens Beleef Berkelstaete kunnen geïnteresseerden zich laten informeren en inspireren over alles wat te maken heeft met wonen in Berkelstaete. Zo kan er gratis advies ingewonnen worden over tuin- en balkonarchitectuur, helpen stylisten met keuzes over het interieur en kunnen mensen inspiratie krijgen over keukens en badkamers. Uiteraard zijn ook alle plattegronden van de appartementen aanwezig in het makelaarspaviljoen.

Er zijn nog enkele appartementen te koop, waarvoor geïnteresseerden zich ter plekke kunnen inschrijven. Het makelaarsteam is aanwezig en kan alles vertellen over de omgeving en de beschikbare appartementen. Tot slot kunnen de bezoekers het gebouw eens vanuit een ander perspectief bekijken. Onder leiding van een schipper kunnen bezoekers over de Berkel varen, terwijl de schipper vertelt over de historie van het gebied. Het evenement biedt ook ruimte voor ontmoeting tussen buurtbewoners en nieuwe bewoners onder het genot van een hapje, drankje en een verrassende band.

De 20 luxe appartementen maken onderdeel uit van de totale nieuwbouwontwikkeling Op de Bleek in het noordwesten van Eibergen. Het bijzondere uitzicht op de rivier de Berkel en de omringende landerijen maken van dit appartementencomplex een interessant nieuwbouwproject. Ook de architectuur is bijzonder te noemen: het ontwerp is geïnspireerd op de textielfabrieken die hier ooit stonden. De appartementen zijn verdeeld over vijf woonlagen en de woonoppervlaktes variëren tussen de 86 m2 en 148 m2. Elk appartement beschikt over minimaal 2 slaapkamers, volledige keuken en badkamer, een zeer royaal balkon of terras en een berging op de begane grond. Ook beschikt de toekomstige bewoner over een eigen overdekte parkeerplaats onderin het complex. De twee bovenste appartementen zijn ontworpen als penthouse en bieden werkelijk een fenomenaal uitzicht over de Berkel en omringende landerijen.

Meer informatie is te vinden op de website van Op de Bleek: opdebleek.nl/berkelstaete.

Meer berichten