Kinderen knutselen kosteloos bij jarig Eeks

  Zakelijk

Eibergen - Eelke Hasselo viert deze maand dat haar winkeltje Eeks aan de Grotestraat 39 in Eibergen 12,5 jaar bestaat. Dit viert ze met gratis cadeaubonnen en kinderknutselmiddagen.

"Begon de winkel destijds voornamelijk met de verkoop van kralen en door mij gemaakte sieraden, inmiddels is Eeks uitgegroeid tot dé hobby- en handwerkwinkel van Berkelland", lacht Eelke. "Ik verkoop en maak nog steeds kralen en sieraden, maar heb nu ook een groot assortiment met breiwol, haakgarens en naaifournituren. En ook voor spullen op het gebied van bijvoorbeeld3d-kaarten maken, decopatch, verf en klei kun je bij mij terecht."

En ook voor advies moet je bij Eelke zijn: "Ik help liever iemand uitgebreid, dan dat het haakwerk in de hoek wordt gegooid, omdat het niet lukt. Dat is toch zonde?"

Vorig jaar heeft Eelke een knutselclub opgericht. Gezellig knutselen op de woensdagmiddag voor kinderen vanaf 6 jaar. Elke keer weer een ander thema en vele technieken wisselen elkaar af. Ze probeert de kosten zo laag mogelijk te houden. Ook organiseert ze geregeld workshops voor volwassenen. Kijk maar eens op www.eeksshop.nl

Om de verjaardag te vieren deelt Eelke cadeaubonnen uit aan alle klanten die in de feestperiode van 13 tot en met 23 juni een aankoop doen. Op beide woensdagmiddagen in deze periode mogen de kinderen gratis komen knutselen.

Meer berichten