Estinea vangt mensen met een beperking op. De instelling is op zoek naar mensen met hart voor mensen.
Estinea vangt mensen met een beperking op. De instelling is op zoek naar mensen met hart voor mensen.

Kom eens kijken bij Estinea in Eibergen en Neede

  Zakelijk

Heb je hart voor de zorg? Wil je als professional of als vrijwilliger mensen met een beperking ondersteunen en bijdragen aan hun levensgeluk? Kom dan op 17 maart tussen 10.00 en 17.00 uur naar de Zorgmarkt in De Huve aan de Grotestraat 52 in Eibergen.

Eibergen/Neede- Medewerkers van Estinea geven de bezoekers graag meer informatie. Aanwezig zijn medewerkers van het team dat ondersteuning thuis biedt bij zelfstandig wonen en medewerkers van de verschillende werk- en activiteitenlocaties. Daarnaast vertellen ze je ook graag meer over de participatieprojecten die Estinea heeft bij De Huve, Hof van Eckberge en Careaz J.W. Andriessen in Borculo.

Naast de deelname aan de Zorgbeurs opent Estinea ook haar deuren deze dag op locaties in Eibergen en Neede. Top Art, een cadeauwinkel en kunstuitleen, aan de Nieuwstraat 33 in Eibergen is open tussen 11 en 17 uur. Aan de Burgemeester van Heeckerenstraat 13 in Eibergen is de woonlocatie open tussen 13 en 16 uur en aan de Weemerhof 13-15 in Neede is de logeerlocatie open tussen 13 en 16 uur.

Op deze locaties laat Estinea graag zien hoe zij mensen met een beperking ondersteunt, zodat ze volop meedoen. Meer weten? Ga naar

www.estinea.nl/opendag

Meer berichten
Shopbox