Dolf Terlingen is een osteopathiepraktijk begonnen op het Land van Lisa in Rekken.
Dolf Terlingen is een osteopathiepraktijk begonnen op het Land van Lisa in Rekken.

Dolf Terlingen opent in Rekken osteopathiepraktijk

  Zakelijk

REKKEN - Dolf Terlingen is een osteopathiepraktijk begonnen op het Land van Lisa aan de Van Ouwenallerlaan 6 in Rekken. Dit voormalige schoolgebouw van de Rekkense Inrichtingen is omgebouwd tot een prachtige groepsaccommodatie en Dolf is een van de gebruikers van het pand. Terlingen is al vele jaren bevriend met de eigenaar van het Land van Lisa, Silvan Schalken. Zij delen een passie op het gebied van gezondheid en bewustwording.

Dolf Terlingen heeft ruim twintig jaar ervaring als osteopaat, onder meer in Enschede en Zutphen. Terlingen: "Het menselijk lichaam probeert van nature ideaal in balans te zijn. Disbalans leidt tot klachten of ziekte. Osteopathie is een manuele behandelwijze, die de disbalans in het lichaam opspoort en weer corrigeert. De behandelingen zijn duurzaam effectief bij vele lichamelijke, spannings- en onbegrepen klachten, zoals fibromyalgie, burn-out en chronische vermoeidheid."

In 2015 heeft Dolf Terlingen 'een kankerproces doorlopen', waarbij hij de kracht van het zelfhelende vermogen heeft ondervonden. Nu, volledig hersteld, integreert hij deze kennis in zijn behandelingen.

Op 19 en 22 februari zijn er 's avonds presentaties om kennis te maken met Dolf Terlingen en zijn vakgebied. Hij zal enkele cases bespreken en er is een demonstratie. Het onderwerp deze avond luidt 'Onbegrepen klachten begrepen'. Van 19.30 tot 21.00 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 19.00 uur. Gratis toegang, opgave niet nodig.

In februari en maart zijn de intakes kosteloos. Aanmelding via de mail. Vervolgbehandelingen worden vergoed door de aanvullende ziektekostenverzekering.

Meer info: www.landvanlisa.nl / tel. 06 - 488 655 83 / dolf.terlingen@gmail.com.

Meer berichten