Logo berkelnieuws.nl


John en Saskia Kolthoff met het team van Anytime Fitness, dat dit jaar vijf jaar in Neede is gevestigd.
John en Saskia Kolthoff met het team van Anytime Fitness, dat dit jaar vijf jaar in Neede is gevestigd.

Anytime Fitness Neede viert eerste lustrum

  Zakelijk

Anytime Fitness Neede viert deze week haar 5-jarig jubileum. Destijds gingen de deuren voor het eerst open aan de Oudestraat 16.

NEEDE - "Het is niet vanzelfsprekend dat we hier in Neede onze plek verdiend hebben." Aan het woord is John Kolthoff, samen met zijn vrouw Saskia eigenaar van Anytime Fitness Neede. "Er waren niet veel mensen indertijd, die ons dit succes voorspeld hadden. De tijden zijn veranderd, de ontwikkelingen gaan steeds sneller en loyaliteit moet je echt verdienen. Daarom willen we hier echt even bij stil staan en ben ik zo trots op al onze leden en zeker de leden van het eerste uur, die nu nog steeds bij ons sporten. We hebben ze afgelopen week allemaal een persoonlijk bedankje gestuurd."

Een van hen reageerde: "Ik heb een leven vóór en ná dat ik begon met sporten bij Anytime Fitness. Mijn leven heeft een andere wending gekregen. Ik voel me sterker, gezonder en mede hierdoor sta ik veel prettiger in het leven." John vervolgt: "Saskia en ik hadden dit alles nooit voor elkaar gekregen zonder een goed team. We willen onze clubmanager Martijn en coaches Sterre, Chris en Lenny bedanken dat ze elke keer weer met onze leden aan de slag gaan en ervoor zorgen dat ze zich een stuk gezonder en gelukkiger voelen. En ook Sandra, die ervoor zorgt dat de club er elke dag weer schoon en hygienisch bij ligt."

John Kolthoff is ervan overtuigd dat er voor Anytime Fitness nog vele mooie uitdagingen liggen: "Er valt nog zoveel te bereiken en te winnen op het gebied van gezondheid. Ons ultieme doel is de Achterhoeker een stukje gezonder en gelukkiger te maken." Info:

www.anytimefitness.nl

Meer berichten

Shopbox