Logo berkelnieuws.nl


Verscentrum van start in oude bioscoop Neede

  Zakelijk

Neede - De oude bioscoop in Neede is vanaf nu een vershal. De Vrolijke Pompoen verkoopt er dagelijks groente, op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag staat slagerij de Hoeve er met ambachtelijk vlees en op de woensdag en donderdag verkoopt Fentsahm er visspecialiteiten. Versboerderij Daalwiek is er vanaf 21 oktober te vinden met kaas en andere streekproducten.

Het idee van een markthal was er al langer, maar werd concreet na het wegvallen van ondermeer groenteman Pleiter. De hal moet tevens een opstapplek worden voor andere ondernemers, in de hoop dat ze in de toekomst een bestaande winkel in Neede kunnen overnemen. Ondernemers uit de non-food zijn ook welkom. Bedenker van het concept en eigenaar van het pand Marcel Stroet: "We willen plek bieden aan ondernemingen die er nog niet zijn of niet meer zijn in Neede. Dit ook om de bestaande winkels een hart onder de riem te steken. Dat ze niet uit Neede vertrekken. Want het blijft zaak om de Needenaren te blijven voorzien van de dagelijkse boodschappen."

Heb je een idee of wil je een winkel beginnen of handel uitproberen, neem dan contact op via de mail: info@bakkerijstroet.nl of loop binnen bij Bakkerij Stroet aan de Borculoseweg.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox