Logo berkelnieuws.nl


"Als je bij mij komt, dan ben ik ook diegene die alles doet."
"Als je bij mij komt, dan ben ik ook diegene die alles doet."

Sandra Howitt-Klugkist opent kapsalon aan Kastanjelaan

  Zakelijk

Sandra Howitt-Klugkist is al 24 jaar kapster. Zestien jaar had ze een zaak in Almen. Nu opent ze aan de Kastanjelaan 8 in Borculo een kapsalon.

Borculo - "Wat alle klanten in Almen altijd als heel prettig ervaarden was de persoonlijke benadering en omgang. Als je bij mij komt, dan ben ik ook diegene die alles doet. Dus van je jas aannemen tot aan de laatste puntjes van je haren knippen. Mijn ervaring is dat dit als heel prettig ervaren wordt. Het geeft rust en een persoonlijke band, wat ik ook belangrijk vind."

"Nu is mijn nieuwe zaak aan de Kastanjelaan 8 in Borculo geopend en ik hoop iedereen hier in Borculo net zo goed van dienst te kunnen zijn. De ervaring is er in ieder geval en natuurlijk is iedereen van harte welkom. Jong, oud, kinderen, dames, heren, noem maar op."

De salon is vier dagen in de week open, waarvan twee inclusief de avond en voor bijzondere gelegenheden als bijvoorbeeld een bruiloft, is ze flexibel. Dit kan in overleg ook buiten de normale openingstijden. Bel gerust op tel. 0545-275804

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox