Logo berkelnieuws.nl


Al 25 jaar hét gezicht van Electro World Neede

  Zakelijk

NEEDE - In 1992 begon Ard Eijsink als broekie bij de firma Hasstra aan de Rapenburg in Neede. 25 jaar later, en inmiddels al weer jarenlang eigenaar van Electro World Neede, staat hij graag even stil bij dit heugelijke feit. "Maar ook weer niet te lang", zegt de glunderende jubilaris. Er komen namelijk klanten binnen met een prachtig boeket bloemen.

Ard, geboren en getogen Haaksbergernaar, begon bij Sportcentrum Henk Ter Avest. "Henk heeft me echt enthousiast gemaakt voor de detailhandel. Vooral het intensieve contact met mensen boeit mij enorm, mensen informeren en problemen oplossen. We hebben niet voor niets de service hoog in het vaandel staan."

Vanwege zijn interesse in techniek kwam Ard in de elektronicabranche terecht. Na een aantal jaren in Enschede en Borculo te hebben gewerkt belandde hij bij Hasstra Radio en TV. Al snel werd hij een bekend gezicht in de winkel en het Needse verenigingsleven.

Verhuizing
In 2002 nam hij de zaak over en tevens veranderde toen de naam in Electro World Neede. Na een bloeiende periode deed de crisis z'n intrede. Ard nam een belangrijke beslissing en verhuisde met de winkel naar de Borculosweg. Daar trok het weer aan. "Maar dat doe je niet alleen. Met bestaande en nieuwe gezichten hebben we dit resultaat geboekt" zegt hij met een tevreden lach.


Natuurlijk zijn er in deze feestperiode de nodige acties. Naast de vele aanbiedingen maakt elke koper kans op één van de 10 fantastische prijzen. Met als hoofdprijs een Miele wasmachine.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox