Logo berkelnieuws.nl


Restantenmarkt in trek bij koopjesjagers

  Zakelijk

Borculo - De Restantenmarkt in Borculo is populair onder koopjesjagers. Op zaterdag 26 augustus worden de koopjesjagers tussen 10.00 en 17.00 uur weer op hun wenken bediend. De altijd goedbezochte markt vormt een uitgelezen mogelijkheid om mooie spullen aan te schaffen tegen stuntprijzen.

De Restantenmarkt is uitgegroeid tot een traditie. De organisatie is in handen van de Stichting Promotie Borculo (SPB) in opdracht van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV). De markt wordt gehouden in het centrum: op de Veemarkt en in de Weverstraat.

Doel van de deelnemers aan de Restantenmarkt is om in één dag de goederen die zijn overgebleven van de opruiming te verkopen, zodat de winkels voor het nieuwe seizoen weer met een schone lei kunnen beginnen. Dat maakt het gezien de uiterst scherpe prijzen aantrekkelijk winkelen voor de consumenten. Mede daarom is de Restantenmarkt altijd een groot succes.

Ook deze keer, op zaterdag 26 augustus, doen weer veel ondernemers mee: er zijn zo'n twintig kramen. Er is dan ook een groot aanbod van verschillende artikelen en goederen, waaronder veel kleding.

Franklin Veldhuis
reageer als eerste
Meer berichten
CustomHtml_1