Iedereen bij VIOS Beltrum is blij met de nieuwe kleding. Het staat goed en het zit lekker, aldus menig tevreden drager.
Iedereen bij VIOS Beltrum is blij met de nieuwe kleding. Het staat goed en het zit lekker, aldus menig tevreden drager. (Foto: PR)

Iedereen bij VIOS Beltrum in het nieuw gestoken

  Verenigingen

Beltrum - Sinds 2011 kent vv VIOS B, een kledingfonds. Gelijk met de contributie wordt een bedrag voor kleding ingehouden en toegevoegd aan het kledingfonds. Na acht jaar vond men het bij de club in Beltrum tijd voor nieuwe outfits.

In het eerste kledingfonds is gebruik gemaakt van kleding van KWD. Kleding met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Na een lange selectieprocedure is er nu gekozen voor kleding van Adidas.

Tegelijk met de aanschaf van een nieuw clubtenue is er voor het seniorenkader ook kleding aangeschaft. Het jeugdkader was eerder al voorzien van coachjassen.

Alle leiders en trainers zijn hiermee voorzien van coachjassen, terwijl de elftallen een prachtig nieuw tenue hebben ontvangen. In totaal 15 seniorenteams en 13 jeugdteams zijn voorzien van nieuwe kleding.

"Deze klus werd uitgevoerd door Ton Scharenborg, Ellen ten Dam, Corine Roerdink, Annefleur Krabbenborg, Vera Maarse, Ivo Scharenborg en Twan te Woerd. Een dikke pluim voor deze actieve leden. Hetzelfde geldt voor onze shirtsponsors. Naast de bijdrage van de leden zorgen ook zij ervoor dat dit mogelijk wordt gemaakt", aldus een woordvoerder van VIOS.

Meer berichten