Bo Dijkhuis wist bij de meisjes dit jaar de hoogste score te behalen en mocht de wisselbeker in ontvangst nemen, bij de jongens was deze beker voor Mart de Groot.
Bo Dijkhuis wist bij de meisjes dit jaar de hoogste score te behalen en mocht de wisselbeker in ontvangst nemen, bij de jongens was deze beker voor Mart de Groot. (Foto: )

Mart de Groot en Bo Dijkhuis clubkampioen Odival

  Verenigingen

Eibergen - Zaterdag 22 juni werden in de Pickerhal de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Er deden 60 jongens en meisjes aan deze wedstrijden mee. Bo Dijkhuis wist bij de meisjes dit jaar de hoogste score te behalen en mocht de wisselbeker in ontvangst nemen, bij de jongens was deze beker voor Mart de Groot.

Per leeftijdscategorie mochten er drie jongens of meisjes een medaille in ontvangst nemen. Bij de jongste turnsters was er goud voor Bo Dijkhuis, zilver voor Jikke van Os en Amber Jansen won brons. Bij de meisjes van het recreatief turnen geboren in 2009 en 2010 was het podium voor Fleur Averdijk (goud), Yfke Ormel (zilver) en Maud Prinsen (brons). 

In de categorie Recreatief turnen 2007 en ouder was het goud voor Dewi Ouwedijk. Zilver was er voor Jet Scharenborg en brons voor Eefke Tankink.

Bij de jongens werd Mart de Groot eerste, Marts Wissink tweede en Dani van der Woude derde.

Lauren Grijsen won goud bij de meisjes van de selectie, vóór Ise Uem en Lotte Ormel. Roxy ten Bruin werd eerste bij de Pupillen, vóór Fenne Pit en Ires Navis.

Meer berichten