Ook dit jaar is de Borculose Muziekvereniging Volharding verantwoordelijk voor de organisatie van de plaatselijke avondwandelvierdaagse.
Ook dit jaar is de Borculose Muziekvereniging Volharding verantwoordelijk voor de organisatie van de plaatselijke avondwandelvierdaagse. (Foto: PR)

Negende editie Avondwandel4daagse Borculo

  Verenigingen

Borculo - Ook dit jaar is de Borculose Muziekvereniging Volharding verantwoordelijk voor de organisatie van de plaatselijke avondwandelvierdaagse. Van 3 tot en met 6 juni wordt-ie gehouden.

Iedere dag kan er een route worden gelopen van 3, 5 km of 10 km, waarbij alle delen van Borculo en het daarbij behorende buitengebied worden aangedaan.

Er wordt op maandag 3 juni, dinsdag 4 juni en woensdag 5 juni gestart vanaf de thuislocatie van de vereniging aan de Haarloseweg 7 vanaf de ingang aan de zijde van de parkeerplaats tegenover 't Timpke. Op donderdag 6 juni wordt er gestart aan de Haarloseweg 7 vanaf de ingang gelegen aan de zijde van het voormalige Gamma-terrein.

In de foyer kunnen deelnemers die zich middels voorinschrijving hebben aangemeld hun startkaart afhalen en diegene die zich nog niet aangemeld hebben kunnen zich dan alsnog hier inschrijven.

Op de eerste drie dagen kan er gestart worden tussen 18.00 uur en 18.30 uur voor alle afstanden. Op 6 juni start de 10 km tussen 18.00 uur en 18.30 uur, de 5 km tussen 18.30 uur en 18.45 uur en de 3 km om 19.00 uur. Dit jaar worden de routes gelopen aan de hand van de routebeschrijving, die men meekrijgt bij de start.

De laatste dag komen de wandelaars samen op de parkeerplaats van supermarkt Coop, waarbij de wandelaars terugverwacht worden tussen 19.30 en 20.00 uur. Aansluitend zal onder de muzikale begeleiding van Muziekvereniging Volharding het laatste stuk gewandeld worden naar het muziekcentrum Borculo aan de Haarloseweg, waarna de medailles door de deelnemers die daarvoor gekozen hebben, in ontvangst genomen worden.

De kosten bij voorinschrijving met deelname aan alle 4 avonden met medaille zijn 5,00 en voor deelname op 1 dag 2,75 per persoon. Personen die er voor kiezen geen medaille te willen ontvangen betalen 0,50 per persoon minder. Bij inschrijving op de dag zelf geldt een toeslag van 0,50 per persoon. Voorinschrijving is mogelijk van maandag 27 mei t/m woensdag 29 mei tussen 19.00 en 20.00 uur in de verenigingslocatie aan de Haarloseweg 7 te Borculo, alwaar ook extra inschrijfformulieren voor groepen kunnen worden afgehaald.

De vrijwilligers van Muziekvereniging Volharding zien u graag op 1 of meerdere avonden op de startlocatie aan de Haarloseweg 7 om met elkaar te genieten van de uitgezette routes.

Meer berichten