(Foto: Rikkert Harink/TCTubantia)

Bowlsvereniging houdt open huis

  Verenigingen

Haaksbergen - Bowls Vereniging Haaksbergen houdt op dinsdag 7 mei in samenwerking met de Buurtsportcoach een middag voor iedereen die eens wil kijken wat deze sport inhoudt en hoe gezellig het bij de vereniging is. Vanaf 13.00 uur staat de koffie klaar in Sporthal de Els aan de Trompstraat in Haaksbergen. Ook niet-Haaksbergenaren zijn welkom; de club heeft bijvoorbeeld een aantal leden in Eibergen.

"Bowls is een sport die door bijna iedereen te beoefenen is. Je bent in beweging, maar het is niet belastend voor spieren noch gewrichten", legt Buurtsportcoach Ellen Kroezen uit. Om mensen dat aan den lijve te laten ondervinden nodigt Bowls Vereniging Haaksbergen iedereen uit voor een vrijblijvend uurtje (of langer) meedoen. Vanaf 13.00 uur staat de koffie klaar en kun je geheel vrijblijvend binnen komen lopen om te kijken wat bowls inhoudt en om een paar ballen te gooien.

Kroezen: "Bowls is een spel dat lijkt op jeu de boules, maar dat binnen in de sporthal op lange matten van 30 meter lang en 4 meter breed wordt gespeeld. De ballen hebben een speciale vorm, waardoor deze een 'curve' maken."

De open dag wordt gehouden van 13.00 tot 16.30 uur in Sporthal de Els. Hier wordt iedere dinsdagmiddag bowls gespeeld.

Info bij clubvoorzitter Rob Heijboer via tel. 06-29175506.

Meer berichten