Rijvereniging PC & LR de Berkelruiters houdt op zaterdag 27 en zondag 28 april het jaarlijkse concours hippique Eibergen.
Rijvereniging PC & LR de Berkelruiters houdt op zaterdag 27 en zondag 28 april het jaarlijkse concours hippique Eibergen. (Foto: Boelo Meijer)

Springen en dressuur op De Maat in Eibergen

  Verenigingen

EIBERGEN – Rijvereniging PC & LR de Berkelruiters houdt op zaterdag 27 en zondag 28 april het jaarlijkse concours hippique Eibergen. Dit jaarlijkse spring- en dressuurconcours op De Maat staat aan het begin van het outdoor seizoen.

De twee dagen zijn gevuld met een gevarieerd programma voor dressuur- en springruiters. Zaterdag 27 april staat in het teken van zowel paarden als pony's. Ponyruiters kunnen starten in de klasse BB t/m ZZ springen en in de klasse B t/m L2 dressuur. Ook het teamspringen voor paarden en pony's staat op de planning. 's Middags staan de klasse BB t/m ZZ springen voor de paarden op het programma en op zaterdagavond de 40+ springwedstrijd, in samenwerking met Seniorenclub Achterhoek. Deze springwedstrijd is speciaal voor senioren vanaf 40 jaar. Er kan gestart worden in de klasse B (80cm), L (90 cm), M (100 cm), Z (110 cm) en ZZ (120 cm). Op zondag worden de klasse BB t/m ZZ en nationaal 1.40 verreden en de dressuurklasse B t/m L2 voor paarden.

Kinderen die geen paard bij zich hebben, kunnen naar hartelust springen op een springkussen. De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op

www.berkelruiters.nl

Meer berichten