Team Niveau 2 won alle vier wedstrijden en werd daarmee de terechte kampioen van de 1e klasse.
Team Niveau 2 won alle vier wedstrijden en werd daarmee de terechte kampioen van de 1e klasse. (Foto: PR)

Mini's en meisjes C Gemini kampioen

  Verenigingen

Neede/Borculo - Afgelopen zaterdag werd in de Spilbroekhal in Neede het eindtoernooi Circulatie Mini Volleybal niveau 2 en 3 gespeeld. Kerkemeijer Gemini was op elk niveau met 1 team vertegenwoordigd. De teams Meisjes C2 en Meisjes C3 werden eveens kampioen.  

Team Niveau 2 won alle vier wedstrijden en werd daarmee de terechte kampioen van de 1e klasse. Een knappe prestatie van deze nog heel jonge volleybalsters. Naast de kampioenstaart en de medaille van de Nevobo werden zij door de ouders verrast met een trainingsshirt met naam.

Team Niveau 3 won 3 wedstrijden, maar verloor helaas de laatste, waardoor ze net naast het kampioenschap grepen.  

Ook de Meisjes C werden kampioen. Zij wonnen de beslissende wedstrijd thuis in Borculo. De teams Meisjes C2 en Meisjes C3 vormen bij volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini gezamenlijk een trainingsgroep met als trainster Dianne te Walvaart. Beide teams spelen in de 3e klasse, maar in verschillende poules. Vooraf is afgesproken dat na enkele wedstrijden de teams opnieuw worden samengesteld, zodat alles meisjes in beide teams wedstrijden spelen.

Zij hebben dus ook allemaal een bijdrage geleverd aan het kampioenschap van de C2, dat ongeslagen en met slechts 5 verloren sets kampioen werd. Alle meisjes werden afgelopen zaterdag na de laatste wedstrijd gehuldigd en ontvingen naast vele felicitaties de kampioenstaart en een medaille van de Nevobo en nog veel leuke presentjes.

Meer berichten