Voorzitter Gertie Kremer feliciteert Frans Kasteel met zijn erelidmaatschap.
Voorzitter Gertie Kremer feliciteert Frans Kasteel met zijn erelidmaatschap. (Foto: PR)

Frans Kasteel erelid sportschietvereniging Wilhelmina Ruurlo

  Verenigingen

Ruurlo - Frans Kasteel is tijdens de algemene ledenvergadering van sportschietvereniging Wilhelmina Ruurlo benoemd tot erelid. Frans is in 1979 lid geworden van de vereniging en heeft sindsdien vele werkzaamheden voor de vereniging verricht.

Zo was hij betrokken bij de bouw van de schietkelder, ruim 30 jaar geleden. Vele jaren zat hij in het bestuur als voorzitter. Zijn hulp was onmisbaar bij het bedrijfsschieten, bij het onderhoud van de kelder en de geweren, het afvoeren van de lege hulzen en het lood van de kogels. Ook heeft Frans vele nieuwe schutters opgeleid. Hij had altijd ideëen die de vereniging ten goede kwamen. Het was voor Frans desondanks een hele verrassing dat voorzitter Gertie Kremer hem namens bestuur en leden benoemde tot erelid.

Daarvoor was Frans al gefeliciteerd met zijn veertigjarig lidmaatschap, waarvoor hij een herinnering ontving in de vorm van een plaquette en voor zijn vrouw Annie waren er bloemen. Bestuursleden van Schietvereniging Oost Gelderland waren van de partij om Frans te huldigen vanwege zijn eveneens veertigjarig lidmaatschap van deze overkoepelende club. Ook hiervan is Frans voorzitter geweest.

Meer berichten