Theo heeft veel betekend voor de sport in Beltrum. De huldiging tijdens de gymles was dan ook zeker op zijn plaats.
Theo heeft veel betekend voor de sport in Beltrum. De huldiging tijdens de gymles was dan ook zeker op zijn plaats. (Foto: PR)

Beltrummer Theo Heutinck 65 jaar betrokken bij Vios Gym

  Verenigingen

Beltrum - In het bijzijn van de heren- en de vrouwengroep van Vios Gym werd Theo Heutinck afgelopen woensdag in het zonnetje gezet. Hij is dit jaar maar liefst 65 jaar lid van de Beltrumse club. Het bestuur van Vios Gym vond het een bloemetje en een paar aardige woorden waard. Theo, op zijn beurt, vertelde over waarom hij destijds lid werd en nog altijd is.

Theo is een 'mannetje' waar je echt van op aan kunt, aldus zijn medesporters. Ondanks zijn hoge leeftijd is hij een trouwe bezoeker van de mannengroep op de woensdagavond onder leiding van Clementine. Hij heeft binnen de Viosafdeling gym jaren in het bestuur gezeten en veel werk verricht. Hij was niet alleen actief binnen deze afdeling, maar binnen de hele omnivereniging. Hij kan je haarfijn uitleggen hoe zaken tot stand zijn gekomen. Hij houdt ook nu goed in de gaten hoe alles werkt binnen het bestuur en de vereniging. Kortom, hij is een betrokken man.

Theo heeft veel betekend voor de sport in Beltrum. De huldiging tijdens de gymles was dan ook zeker op zijn plaats. Theo luisterde opgetogen naar de prijzende woorden en nam het applaus en de bloemen verrast in ontvangst. Met zijn vaste gymgenoten werd er nadien op geproost en nagepraat.

Meer berichten