Foto:

Tennisclub Beltrum: 'Alle doelgroepen zijn welkom bij ons'

  Verenigingen

Beltrum - Tennisclub Beltrum houdt zondag 31 maart een open dag voor jong en oud van 12 tot 18 uur. Op deze dag kan iedereen op een leuke manier kennismaken met de sport en de vereniging.

Tennisclub Beltrum heeft zo'n 170 leden, die veelal in teamverband op vaste tijdstippen tennissen. Daarbij worden er regelmatig onderlinge toernooien en kampioenschappen op touw gezet. De club speelt mee in regionaal competitieverband. "We vinden het belangrijk dat alle doelgroepen de mogelijkheid hebben om te tennissen bij de club", aldus nieuwe voorzitter Hans Stevens. "Vandaar dat G-tennis ook aangeboden wordt als activiteit. Hierdoor kunnen mensen met een verstandelijke beperking op een plezierige, ontspannen en sportieve wijze met tennis bezig zijn."

De open dag is een mooie gelegenheid om de club te promoten en potentiële leden kennis te laten maken met tennis. Voorzitter Hans Stevens zal de open dag openen. De dag begint met een ouderkind-toernooi, waarbij alle kinderen samen met hun ouders korte wedstrijden spelen tegen andere teams. Daarnaast zijn er verschillende demonstratiewedstrijden en is de tennisleraar aanwezig voor tips. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in de speelhoek en op het springkussen.

Meer berichten