Leerlingen van het Assink Lyceum in Eibergen ramden vorige week dinsdag de volleyballen over het net tijdens de clinic van Boemerang.
Leerlingen van het Assink Lyceum in Eibergen ramden vorige week dinsdag de volleyballen over het net tijdens de clinic van Boemerang. (Foto: PR)

Boemerang laat leerlingen Assink Eibergen smashen

  Verenigingen

Eibergen/Neede - Leerlingen van het Assink Lyceum in Eibergen ramden vorige week dinsdag de volleyballen over het net tijdens de smashbalclinic van vv Boemerang. Sport Federatie Berkelland (SFB) regelde deze clinic in opdracht van de school.

Verschillende eerste- en tweedejaars klassen kregen les van een trainster van Boemerang en van Johan Strokap, die de club helpt bij haar promotielessen. Ze proberen de leerlingen enthousiast te maken voor de volleybalsport door de jeugd met een mooie lesopbouw lekker ballen te laten smashen tegen de muur en over het net en tijdens spelletjes.

Iedereen met interesse kan gerust een keer een kijkje nemen bij de trainingen van vv Boemerang. Meiden zijn welkom op dinsdag en donderdag om 18 uur in de Pickerhal en jongens op maandag en donderdag om 18.15 uur in sporthal 't Spilbroek in Neede.

De jongens onder de 18 jaar trainen op maandag om 19.30 uur in sporthal de Bouwmeester in Haaksbergen en op donderdag om 18.30 uur in de Pickerhal. Het jongensvolleybal wordt onder de vlag van HADYBO, een afkorting met van de drie samenwerkende verenigingen, aangeboden. Ook nieuwsgierig? Kom dan vier keer gratis meetrainen of kijk op

www.vvboemerang.nl

Meer berichten