Henk Oldenkotte spande met z'n 60 jaar lidmaatschap de kroon.
Henk Oldenkotte spande met z'n 60 jaar lidmaatschap de kroon. (Foto: PR)

Bloemen voor Henk Oldenkotte en 24 andere VIOS-leden

  Verenigingen

Beltrum - Bij VIOS in Beltrum werden zondag tijdens de nieuwjaarsreceptie maar liefst 25 jubilarissen gehuldigd. Henk Oldenkotte spande met z'n 60 jaar lidmaatschap de kroon. Theo Haarlink en Henny Klein Gunnewiek volgden met 50 jaar op gepaste afstand. Daarnaast werden er nog acht 'veertigjarigen' en dertien zilveren leden (25 jaar lid) bij de Beltrumse voetbalclub in het zonnetje gezet (zie foto onder). De organisatie was in handen van het tweede elftal.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van VIOS Beltrum kondigde voorzitter Theo Helmers in zijn speech nieuwe ontwikkelingen aan en dankte de bijna 700 leden voor de flinke boost die de club de laatste jaren heeft ondergaan. Helmers memoreerde de vele hoogtepunten uit 2018, waarbij sportief de promotie naar de 3e klasse het meest tot de verbeelding sprak. Met een verwijzing naar alle opmerkelijke jeugdprestaties, concludeerde hij dat de toekomst vol vertrouwen tegemoet gezien kan worden. Met in elk geval nieuwe tenues.

Verder stelde de preses dat bij VIOS het verbinden van mensen voorop blijft staan. Dit jaar komen er weer extra activiteiten bij, zoals de Yellow-Blue Soccernight. "Een sportclub is primair bedoeld voor een mooie invulling van quality-time en het versterken van de sociale cohesie. Dat doen we voor alle leeftijden en maatschappijbreed." Facility-bestuurder Marco Heutinck bood de bloeiende vrouwentak nieuwe trainingsballen aan.

Tot slot kondigde Helmers de datum van de voorzitterswissel aan. Op zondag 17 februari neemt William Slotboom het roer over.

Meer berichten