Franke Krake (foto) wordt door Eddy van der Ley aan de tijd gevoeld over met name zijn boek De Rampenondernemer.
Franke Krake (foto) wordt door Eddy van der Ley aan de tijd gevoeld over met name zijn boek De Rampenondernemer. (Foto: Emiel Muijderman / DTCT)

Borculose sportclubs slaan handen ineen met sponsoravond

  Verenigingen

Borculo - Waarom zou je het alleen doen, terwijl je veel beter sámen je sponsoren kunt bedanken? Zo kijken ze er in Borculo tegenaan. Op donderdagavond 7 februari wordt vanaf 20.00 uur de tweede gezamenlijke sponsoravond van de sportverenigingen uit Borculo gehouden bij Café Peters in Borculo.

Het idee om de krachten te bundelen is bedacht door de voetbalverenigingen DEO en Reünie en met hulp van de Sport Federatie Berkelland hebben Gymvereniging Borchlo, Korfbalvereniging Olympia'22, Volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini en tennisclub ABTC de Wildbaan zich aangesloten. Meer clubs haken mogelijk nog aan in de toekomst.

Na de succesvolle eerste avond in 2017 nodigen de clubs nu wederom hun sponsoren uit voor een speciale avond. Bestsellerschrijver Franke Krake wordt door Eddy van der Ley aan de tijd gevoeld over met name zijn boeken De Rampenondernemer (over zijn eigen loopbaan als ondernemer) en Rood bloed (over Joop Munsterman). De clubs hopen er met hun sponsoren een gezellige en inspirerende avond van te maken. Uiteraard is er tijdens de borrel de mogelijkheid om te netwerken.

Gaarne aanmelden voor 31 januari via mail: john@sportfederatieberkelland.nl of via tel. 0545-476727

Meer berichten