Robert Rinders tijdens zijn toespraak. Rechts met de bloemen jubilaris Liona van Maasakkers-Waanders.
Robert Rinders tijdens zijn toespraak. Rechts met de bloemen jubilaris Liona van Maasakkers-Waanders.

Robert Rinders: 'Verenigingen die ons gebouw willen gebruiken, meld je!'

  Verenigingen

Borculo - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van vv Reünie op zondag 6 januari was er tijd voor enige zelfreflectie bij de voorzitter, werden er jubilarissen gehuldigd en werd er 'gewoon' gevoetbald.

De traditionele nieuwjaarswedstrijd ging tussen Reünie 3 en Reünie JO19-1. Eindstand: 4-1. Na de wedstrijd gingen spelers en toeschouwers naar de kantine om daar samen het glas te heffen op het jaar 2019 en te luisteren naar de nieuwjaarstoespraak van de nieuwe voorzitter Robert Rinders.

Rinders keek daarin terug op zijn eerste maanden als voorzitter, waarbij hij het woord 'zelfreflectie' veelvuldig in de mond nam. Hij hield zichzelf een spiegel voor: "Heb ik de juiste besluiten genomen in de voorbije maanden? Het zou goed zijn als we allemaal eens goed in de spiegel keken alvorens bijvoorbeeld naar anderen te wijzen. Kijk in de spiegel, voel je betrokken, nodig jezelf uit voor een gesprek en help de vereniging."

Hij vervolgde met concrete doelen voor 2019: "Wij hebben een prachtige accommodatie, die wij zelf maar beperkt gebruiken en samenwerking met andere organisaties is daarom van harte welkom. Een veel gehoorde term is een 'open club'. Wij hebben de accommodatie die daarvoor ingezet kan worden en daarom zijn wij ook steeds opzoek naar die inzetbaarheid. Als er ideeën zijn, wij horen het graag."

Hierna was het tijd om de jubilarissen te huldigen. Er waren bloemen in de Reüniekleuren rood en wit, een speldje en mooie woorden voor Liona van Maasakkers-Waanders en Gerrit Onis, die allebei al 25 jaar clublid zijn. Bij afwezigheid krijgt Gerrit Onis zijn cadeaus later uitgereikt.

Meer berichten