Vertrekkend voorzitter Thijs Bouwhuis (links) met de nieuwe voorzitter Robert Rinders.
Vertrekkend voorzitter Thijs Bouwhuis (links) met de nieuwe voorzitter Robert Rinders.

Robert Rinders nieuwe voorzitter v.v. Reünie

  Verenigingen

Borculo - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van v.v. Reünie op maandag 8 oktober heeft Thijs Bouwhuis de voorzittershamer overgedragen aan Robert Rinders. Bouwhuis heeft als voorzitter de afgelopen vier jaar de vereniging op deskundige wijze en met zeer grote betrokkenheid geleid.

Het zijn ongetwijfeld vier 'tropenjaren' geweest, want als voorzitter heb je er bijna een complete dagtaak bij. Thijs was dan ook bijna dagelijks bij de club aanwezig. Was het niet bij de bestuursvergaderingen, dan was er altijd wel een overleg gepland met één van de commissies. Thijs Bouwhuis was ook de drijvende kracht achter de succesvolle samenwerking met buurtvereniging GSV'63 uit Geesteren. Zijn inbreng zal zeker worden gemist, maar door zijn verhuizing naar Deventer was het voor hem onmogelijk geworden deze 'tweede dagtaak' erbij te vervullen.

Als opvolger is Robert Rinders benoemd. Geen onbekende voor de vereniging, want Robert was de afgelopen vier jaar secretaris van de vereniging; een functie waarin je de vereniging al goed leert kennen.

Tijdens de vergadering  is Gerrit Wansink benoemd tot erelid van voetbalvereniging Reünie (foto onder). Gerrit heeft ruim elf jaar als penningmeester op zeer vakkundige wijze de financiën van de Borculose sportvereniging verzorgd. Mede dankzij hem is v.v. Reünie al die jaren een financieel gezonde vereniging gebleven en de vergadering benoemde hem daarom tot erelid. "Een meer dan verdiende benoeming", aldus de nieuwe voorzitter van Reünie, Robert Rinders.

Meer berichten