Op 12 november gaat het vier weken durende schaatsproject 'Blij dat ik glij 2018' van start voor kinderen uit de voormalige gemeente Eibergen.
Op 12 november gaat het vier weken durende schaatsproject 'Blij dat ik glij 2018' van start voor kinderen uit de voormalige gemeente Eibergen.

Eibergse, Beltrumse en Rekkense jeugd bindt schaatsen weer onder

  Verenigingen

Eibergen/Rekken/Beltrum - Op maandag 12 november gaat het vier weken durende schaatsproject 'Blij dat ik glij 2018' van start voor de kinderen uit Eibergen, Rekken en Beltrum.

De Eibergse Sport Federatie en de Eibergse IJsvereniging gaan jaarlijks met de kinderen die zich aanmelden uit de groepen 7 en 8 naar IJsbaan Twente in Enschede. Alle leerlingen hebben op school de uitnodigingsbrief meegekregen en kunnen zich vanaf nu opgeven voor dit bijzondere door Rotor B.V. gesponsorde sportstimuleringsproject.

Het programma bestaat uit drie schaatslessen en één schaatsexamen. De lessen vinden plaats op maandag 12, 19, 26 november en 3 december vanaf 15.30 uur. Het einddoel van de schaatscursus is dat de kinderen een schaatsvaardigheidsdiploma behalen, zodat de leerlingen voortaan verantwoord het ijs op kunnen.

Deelnemen kost 25 euro. Wil je vier keer schaatsen huren, dan kost dat dit jaar niets extra. Voor dat bedrag krijg je vier schaatslessen onder begeleiding van goede schaatstrainers, toegang tot de ijsbaan, een diploma, de busreis heen én terug en natuurlijk heel veel plezier op de ijsbaan.

Inschrijven kan tot 29 oktober via: www.sportfederatieberkelland.nl / john@sportfederatieberkelland.nl / tel. 0545-476727. Meer info ook via deze kanalen.

Meer berichten