Alle 36 deelnemers aan de wedstrijden kregen een medaille als aandenken aan deze mooie afsluiting van het gymseizoen.
Alle 36 deelnemers aan de wedstrijden kregen een medaille als aandenken aan deze mooie afsluiting van het gymseizoen. (Foto: REMCO WINKELHORST)

Mark Baks en Anne Klein Tuente turnen zich bij Vios Gym naar goud

  Verenigingen

Beltrum - De jaarlijkse clubkampioenschappen van Vios Gym Beltrum werden op zaterdag 30 juni gehouden. Dit jaar deden er 36 kinderen mee aan de wedstrijd. Daarnaast werden er verschillende demonstraties gegeven, waaraan ook de overige 24 jeugdleden meededen.

Voor het eerst waren alle jeugdleden te bewonderen in de nieuwe clubkleding. Tien jongens streden om de eerste plek, uiteindelijk werd Mark Baks de kampioen. Bij de meisjes wist Anne Klein Tuente de titel van clubkampioen te veroveren. Daarnaast lieten de meiden van de springgroep prachtige en gedurfde sprongen zien. Deze groep traint nu drie jaar met elkaar en bestaat uit 13 enthousiaste meiden tussen de 10 en 15 jaar. Tenslotte kon het publiek genieten van een turndemonstratie van de selectie van Vios gym. Zij hebben het afgelopen jaar goede prestaties geleverd op de wedstrijden in de regio en lieten daar nu een aantal oefeningen van zien. Alle nummers één, twee en drie ontvingen een welverdiende gouden, zilveren of bronzen plak en de kampioenen keerden huiswaarts met een prachtige beker. Daarnaast kregen alle deelnemers een medaille als aandenken aan deze mooie afsluiting van het gymseizoen. Kijk voor meer informatie op

www.viosgym.nl

Meer berichten