Logo berkelnieuws.nl


Foto:

Al twee jaar samen aan de wandel in Eibergen

  Verenigingen

Eibergen - Al weer 2 jaar lang wordt er op de donderdag vanaf 10.00 uur 3 tot 5 km gewandeld in Eibergen vanaf De Meergaarden. Op 12 mei bestond de Wandelgroep Eibergen precies twee jaar. Dit werd gevierd tijdens de wandeling van donderdag 17 mei. Na een frisse wandeling zijn de deelnemers van de wandelgroep getrakteerd op koffie met appelgebak en slagroom bij Koffie- en theeschenkerij Het Reimelink.

Veel mensen denken dat als je mee wilt lopen je een bewoner van De Meergaarden in een rolstoel moet duwen, maar dat is een misverstand. Iedereen kan en mag gewoon zelf meelopen. Wil en kun je een rolstoeler duwen, dan graag. De bewoners willen graag naar buiten en een praatje maken tijdens de wandeling.

Ook zin om eens mee te lopen? Elke week wordt er op donderdag om 10.00 uur gestart met wandelen onder begeleiding van een aantal vrijwilligers.

In Neede wordt er ook gewandeld: op dinsdagochtend om 10.00 uur 5 km en op de woensdagochtend om 9.00 uur 10 km. Voor 1,50 euro kan men een wekelijks wisselende route lopen en na afloop koffie of thee drinken.

Contactpersoon voor Neede is Elles Wiegers (e.wieggers@ livio.nl) en voor Eibergen Anneke Bollen (a.bollen@livio.nl). Meer weten? Neem contact op met Anneke of Elles of met de Sport Federatie Berkelland 0545-476727

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox