Logo berkelnieuws.nl


In 2012 werd er hier ook al gevolleybald. Foto: Jan Houwers
In 2012 werd er hier ook al gevolleybald. Foto: Jan Houwers (Foto: jan houwers)

Beachvolleybal Beltrum dit jaar voor het laatst op ABCTA-terrein

  Verenigingen

Beachvolleybal en beachtennis tegen een decor van palmbomen, muziek en cocktails. Het klinkt als Ibiza, maar het gaat hier over Beltrum. Na de succesvolle eerdere edities vindt dit jaar voor de laatste keer op het ABCTA-terrein de zevende editie van Beachparty Beltrum plaats. Het feestje wordt gehouden op zaterdag 12 en zondag 13 augustus.

Beltrum - De organisatie is in handen van de Stichting Beachparty Beltrum. Voor de tieners en volwassenen valt er volop te sporten, voor jonge kinderen is in de grootste zandbak van Beltrum onder meer een springkussen aanwezig.

Organisator Joost Helmers: "Voor volgend jaar moeten we op zoek naar een locatie, aangezien ze hier vanaf oktober huizen gaan bouwen. Als het aan ons ligt, is er volgend jaar weer een beachparty. We zijn nu bezig om verschillende locaties te bekijken."

Het beachtennistoernooi voor dubbelaars begint zaterdag om 13.30 uur. In de avond volgt er een gezellige beachparty met medewerking van DJ Bas en Dansado & de Feestneger. Aanvang 21.00 uur. Op zondag 13 augustus staat er vanaf 12.00 uur een beachvolleybaltoernooi op het programma met aansluitend wederom een beachparty. Dit keer verzorgd door de Feestmeesters. Bij het beachvolleybaltoernooi wordt 4 tegen 4 gespeeld. Sportievelingen vanaf 14 jaar kunnen zich opgeven via beachpartybeltrum.nl.

reageer als eerste
Meer berichten
CustomHtml_1