De vrijwilligers van de Fiets4daagse zijn klaar met de voorbereidingen en ontvangen vanaf 23 juli veel fietsliefhebbers bij de Zompenloods.
De vrijwilligers van de Fiets4daagse zijn klaar met de voorbereidingen en ontvangen vanaf 23 juli veel fietsliefhebbers bij de Zompenloods. (Foto: PR)

Vier dagen fietsen rond mooi Borculo

  Toerisme

Borculo - Borculo staat van 23 tot en met 26 juli in het teken van de Fiets4daagse. Voor de 48e editie van dit evenement zijn prachtige routes van 25, 40 en 60 km uitgezet.

Tijdens de vier dagen gaan de fietsers vanuit de Zompenloods aan de Graaf Wichmanstraat vier verschillende kanten uit. Dinsdag is het Rondje Achterhoek, woensdag de Kastelenroute, donderdag de traditionele Boerendag – waarbij verschillende boerderijen hun deuren openen voor publiek – en vrijdag de Bekenroute. Op deze laatste route komt de tocht langs de traditionele Boekenmarkt in de Weverstraat. De deelnemers kunnen elke dag vanaf 09.00 uur starten en kunnen tot 17.00 uur finishen. Bij het start- en finishpunt is er van alles te doen en zullen de Berkelschippers voor een gezellige sfeer zorgen. Vrijdag is de grote afsluiting waarbij de uitslag van de prijsvraag bekend wordt gemaakt en er mooie prijzen te winnen zijn. Het koor Efkes Anders treedt op.

Deelnemers kunnen zich op maandagmiddag al inschrijven. Van 13.30 tot 16.00 uur zitten de medewerkers van de VVV/TIB klaar bij de Zompenloods. Fietsers hoeven dan op de dinsdag alleen nog maar de route op te halen om van start te kunnen. Info:

borculobruist.nl

Meer berichten