Dit weekend TrekkerTrek met Jong Gelre Eibergen

  Toerisme

Eibergen - In het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 juni organiseert Jong Gelre Eibergen haar TrekkerTrek evenement. Zaterdagavond vanaf 18.00 uur wordt er gestart met een Duitse klasse. Dit belooft extra spektaculair te worden, omdat de trekhaak bij de Duitse klasse hoger aan de trekker is bevestigd. Wat dat betekent? Dat zie je vanzelf! Aansluitend is er vanaf 21.30 uur muziek in de feesttent van de formatie Half um Half.

Op zondag wordt er om 10 uur 's ochtends gestart met de trekkertrekwedstrijd. De deelnemers proberen met hun trekker een zo ver en zo snel mogelijke 'trek' af te leggen. Naast de standaardklasse is er uiteraard een sport- en specialklasse om het spektakel compleet te maken. Op het uit twee banen bestaande wedstrijd terrein mogen de deelnemers twee keer een poging doen om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten.

Belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom op het terrein aan de Groenloseweg/Warfslatweg te Eibergen. Omdat het zondag Vaderdag is, krijgt iedereen die zijn of haar vader meebrengt een gratis consumptie van de organisatie aangeboden.

De kinderen worden deze dag zeker niet vergeten, voor hen staan diverse springkussens en trampolines te wachten in de speelweide. Daarnaast kunnen de wat oudere kinderen zich prima vermaken op de skelter-trek-baan.

Meer berichten