In Beltrum wordt er ook dit jaar weer een wandeldriedaagse gehouden.
In Beltrum wordt er ook dit jaar weer een wandeldriedaagse gehouden. (Foto: Thea Huinink)

Beltrummers drie dagen aan de wandel

  Toerisme

BELTRUM – In Beltrum wordt er ook dit jaar weer een wandeldriedaagse gehouden. Er wordt gewandeld op woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 juni. Twee keer in de middag (woensdag en donderdag) en tenslotte op de vrijdagavond. Op de middagen wordt gestart om 14.30 uur, op vrijdagavond om 18.00 uur. De schooljeugd zal ongetwijfeld weer massaal meedoen, alsmede ouderen uit het dorp, waarvan een deel in de rolstoel van de routes mag genieten.

De drie verschillende routes zijn ongeveer vier kilometer lang. Het begin- en eindpunt is op 't Dorpsplein. Op vrijdagavond is de traditionele inhaalavond, waarbij het laatste stuk van de route muzikaal begeleid zal worden door Muziekvereniging Concordia. Eindpunt is het schoolplein, alwaar een koele versnapering wacht en de organisatie zal helpen met het omhangen van de welverdiende herinneringsklompjes. Deelnemen kost 7,50 euro per persoon. Hiervoor kan drie dagen deelgenomen worden, ongeacht het aantal dagen dat men daadwerkelijk deelneemt. Rolstoelduwers en vrijwilligers betalen geen deelnamekosten.

Opgave is mogelijk via inschrijfformulieren. Deze liggen zowel bij de Hassinkhof als in De Wanne. Ook vrijwilligers kunnen zich opgeven. Info: Luc Nijhuis (06-22901338)

Meer berichten