Schrijf je in voor grootste Oranjemarkt van de regio

  Toerisme

Eibergen - Toeristisch Informatie Punt (TIP) InEibergen organiseert dit jaar weer de traditionele Oranjemarkt met ruim 250 kramen. Deze gezellige markt is in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste in de regio met rond de 30.000 bezoekers. Gerritdien Brinkers: "De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en we roepen particulieren, ondernemers, verenigingen en stichtingen op zich in te schrijven via www.ineibergen.nl."

"Ben je al begonnen met je zolderopruiming en wil je daar wat van verkopen? Of heb je kunst, kleding en bijvoorbeeld speelgoed te koop, meld je dan aan voor een kraam of grondplek. Je kunt voorkeursplaatsen kiezen, dus schrijf je tijdig in, zodat je verzekerd bent van de beste plek."

De Oranjemarkt wordt gehouden op Koningsdag, zaterdag 27 april aanstaande, in het centrum van Eibergen, van 10.00 tot 15.00 uur. 

Alles mag, binnen redelijke grenzen, te huur, te koop of ter informatie aangeboden worden. Iets demonstreren wordt zeer op prijs gesteld. Deelname kost 31 euro, inclusief kraam. Zonder kraam zijn de kosten 21 euro. Speciaal voor kinderen zijn er voor 6 euro grondplekken op het gras rondom de kerk te huur. Muzikanten mogen gratis op de markt in overleg met de TIP InEibergen. Contact via tel. 0545-471911 / info@tipineibergen.nl

Meer berichten