Logo berkelnieuws.nl


In juli en augustus zijn er op zondag vaste zomeravondvaarten op de Berkel.
In juli en augustus zijn er op zondag vaste zomeravondvaarten op de Berkel. (Foto: )

Zie de zon ondergaan vanaf Berkelzomp de Jappe

  Toerisme

Borculo - In juli en augustus zijn er op zondag vaste zomeravondvaarten op de Berkel. "Wilt u ook genieten van een sfeervolle zomeravond in het Berkeldal? De zon achter de horizon zien verdwijnen en genieten van een mooi verkleurende lucht? Boek dan voor een zomeravondvaart", aldus Herman te Brinkhof, secretaris van de Stichting Berkelzomp Groep Borculo.

Mensen worden ontvangen met een kop koffie. De afvaart is steeds een half uur vóór zonsondergang. Te Brinkhof: "In de schemering, met het licht van een lantaarntje en onder het genot van een hapje en een drankje, varen we terug. Er wordt gevaren wanneer er zich acht personen of meer hebben opgegeven." Interesse? Aanmelden kan bij Toeristische informatie Borculo (TIB) via tel. 0545-271966.

"Ook op andere dagen van de week willen we graag zomeravondvaarten maken. Mensen die iets leuks met hun club, familie of vrienden willen doen, zijn van harte welkom. Overleg met TIB over de mogelijkheden."

Gevaren wordt met Berkelzomp de Jappe. Dit is één van de boten van de Stichting De Berkelzomp. Deze Stichting houdt vier boten in de vaart voor toeristische tochten. Deze varen vanuit Almen, Borculo Eibergen en Lochem. Info: stichtingberkelzomp.nl

Meer berichten

Shopbox