Nederland en Duitsland gaan de strijd met elkaar aan op de Berkel

  Toerisme

Vier Nederlandse en vier Duitse teams gaan op vrijdag 24 augustus de strijd met elkaar aan in een botenrace op de Berkel. De teams strijden om de titel in deze Raft Regatta op het acht kilometer lange traject tussen Oldenkotte en Eibergen. Per team zijn er negen deelnemers.  

Eibergen/Rekken - De Raft Regatta vindt plaats tijdens het Berkelfestival 2018. Dit is een festijn volop activiteiten in, op en rond de Berkel en in de Berkelsteden op 24, 25 en 26 augustus. De activiteiten worden georganiseerd door lokale initiatiefnemers en vinden plaats in onder andere Zutphen, Almen, Lochem, Borculo, Eibergen en Rekken. Daarnaast is er een aantal grensoverschrijdende activiteiten in samenwerking met Duitse partners, zoals de Berkel Kanorally: een tweedaagse toertocht van Vreden of Ellewick naar Zutphen op 25 en 26 augustus.

Door de overkoepelende promotiecampagne van het Berkelfestival worden de handen in één geslagen en wordt aan alle activiteiten een platform gegeven. Hierdoor krijgen bezoekers en inwoners een goed beeld van de verscheidenheid aan initiatieven in het hele gebied.

Met een team deelnemen met de Raft Regatta? Meld voor 10 augustus via: www.berkelfestival.eu/raft-regatta/
Meedoen met de Berkel Kanorally? Kijk op: https://berkelfestival.eu/berkel-kanorally/

Het hele programma van het festival staat op: www.berkelfestival.eu

Meer berichten