Logo berkelnieuws.nl


Er kan dagelijks gefietst worden met de VVV aan het Kerkplein als startlocatie.
Er kan dagelijks gefietst worden met de VVV aan het Kerkplein als startlocatie.

Achterhoek op z'n mooist op de fiets rond Ruurlo

  Toerisme

De fietscommissie van de VVV Ruurlo heeft voor de fietsvierdaagse van 2017 weer vier mooie, afwisselende routes uitgezet. Van 22 tot en met 25 augustus kan er dagelijks gefietst worden met de VVV aan het Kerkplein 20 als startlocatie. Starten kan vanaf 9.00 uur.

Ruurlo - De lengte van de fietstochten is 40 en 60 km. Voor de langere afstand dient men vóór 12.00 uur te vertrekken. De deelnemers worden uiterlijk om 17.00 uur terugverwacht bij de VVV.

Deelname aan de fietsvierdaagse kost 10 euro en een dagkaart kost 3,50. Hoeveel van de vier dagen u wilt fietsen, bepaalt u zelf.

De fietsliefhebber kan deze dagen kennismaken met alle facetten van de Achterhoek. De routes lopen door bossen en langs beken en houtsingels. Prachtige doorkijkjes en mooie plekjes maken van de tocht een heerlijke beleving. Onderweg is er voldoende gelegenheid te rusten, iets te gebruiken of te bezichtigen.

Na afloop, wanneer men alle dagen heeft meegefietst, ontvangt men een herinneringsmedaille. Indien men voor 17.00 uur terug is bij de VVV, is er de mogelijkheid onder genot van een glaasje fris, even gezellig na te praten. Oplaadpunten voor e-bikes zijn onderweg aanwezig.

Alle informatie over de Ruurlose fietsvierdaagse is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor aan het Kerkplein 20, tel. 0573-453926.

Franklin Veldhuis
1 reactie
Meer berichten
CustomHtml_1