Het podium bij de heren. De mannen werden gehuldigd door topjudoka Naomi Overkamp.
Het podium bij de heren. De mannen werden gehuldigd door topjudoka Naomi Overkamp. (Foto: PR)

Genieten en afzien tijdens The Chariot Triathlon

  Sport

Eibergen - Maar liefst 147 individuele deelnemers en 19 teams hebben meegedaan aan The Chariot Triathlon in Eibergen op zondag 8 september. Rond de Mallumse molen werd een achtste triathlon afgewerkt door topatleten en goedvoorbereide amateurs.

De organisatie kan tevreden terugblikken op dit sportieve evenement. Het publiek kon genieten van een mooie massastart bij het zwemmen in de Berkel. Ook in het parc fermée was er genoeg te zien: het komen en gaan van fietsers en hardlopers. Bij de finish werden alle triathleten ontvangen door een haag van enthousiaste mensen. Om alles in goede banen te leiden werden er ruim 40 vrijwilligers ingezet. De organisatie is erg blij dat deze vrijwilligers zich ieder jaar weer willen inzetten om van The Chariot Triathlon weer een groot sportief feest te maken.

De uitslagen: Teams 1. De Vliegende Vogels, 2. Musketiers, 3. Team Youri Somsen. Dames: 1. Miriam Gerfen, 2. Angela Nijkamp, 3. Bianca Piek. Heren: 1. Joost Somsen, 2. Danny Boom, 3.Gerben Schreurs.

Meer berichten