Foto:

Dressuur en een klein beetje springen op 't Wievenveld

  Sport

EIBERGEN - PC & LR de Berkelruiters houdt van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli het jaarlijkse dressuurweekend op het eigen oefenterrein in Eibergen.

Op vrijdagavond wordt de afdelingsdressuur voor vier- en zestallen verreden. Op deze avond rijden 4 of 6 ruiters als team een dressuurproef. Op zaterdag worden de individuele dressuurproeven in de klasse BB tot en met Z2 verreden voor de pony's. Zaterdagmiddag staat er een Bixie dressuur- en springwedstrijd (speciaal voor de jongste ruiters tot en met 12 jaar) op het programma. DAH-Regio Oost verzorgt een dressuurwedstrijd voor koudbloeden in de klasse B t/m Z2.

Op zondag worden de individuele dressuurproeven in de klasse BB tot en met Z2 verreden voor de paarden. Op zaterdag en zondag zijn er tevens selectiewedstrijden voor leden van Kring Achterhoek. Door deel te nemen aan deze selectiewedstrijden kan de ruiter zich plaatsen voor deelname aan de Gelderse Kampioenschappen in Lichtenvoorde.

De wedstrijden zijn op vrijdagavond van 18.00 tot 21.00 uur, op zaterdag en zondag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Iedereen is welkom aan 't Wievenveld 4 in Eibergen. Info:

berkelruiters.nl

Meer berichten